CGI

Activities

Beta Business days

Company info

Beta Business days

CGI is een van ’s werelds grootste, internationale IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. Projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. Groei mee met ons en maak je ambitie waar.

We noemen onze professionals "members" om te benadrukken dat iedereen die bij CGI komt werken, uitgenodigd wordt om aandeelhouder te worden van CGI. Als mede-eigenaar en ‘member’ krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan de ontwikkeling van het bedrijf en deel te nemen aan de uitdagingen en beloningen die voortvloeien uit het opbouwen van een bedrijf van wereldklasse, zoals de winstdelingsregeling.

Daarnaast worden members aangemoedigd om deel te nemen aan de voortdurende verbetering van hun werkomgeving en bij te dragen aan de medewerkerstevredenheid door ideeën en suggesties te delen. Members hebben ook recht op informatie, daarom delen we regelmatig bedrijfsinformatie over onze klanten, members en aandeelhouders.

Deze ownership-mentaliteit is verweven in alle aspecten van onze managementaanpak en geeft onze members de vrijheid om hun carrièrepad uit te stippelen, beslissingen te nemen in het belang van klanten en te profiteren van goed geleverd werk.

De kracht van CGI zit in het uitstekende teamwork. Dat is altijd het fundament geweest van onze projecten. Samen successen boeken door het maximale uit elkaar te halen. Het begint bijna vanzelfsprekend te worden, al is dat het natuurlijk niet. Ons geheim? De samenhang tussen diepgaande kennis van de markt en de omgang tussen collega’s onderling zijn de ingrediënten van ons succes. Niet voor niets scoren we hoog op klant- en medewerkerstevredenheid. Dat zegt genoeg!

Het werk van CGI is niet altijd direct zichtbaar, toch werken we aan projecten die invloed hebben op miljoenen mensen. Verbeteringen aan het spoor, besturingssystemen van satellieten, snellere afhandeling van zeecontainers en het technisch beheer van zorginstellingen. Impact voor iedereen dus. En daar zijn we trots op. IT raakt alles. CGI is misschien soms onzichtbaar, maar altijd aanwezig.